Speedy-Systems is expert in "Casemodden"
oftewel het "opleuken van een PC-behuizing".

Dit kan door bijvoorbeeld het uitzagen van een zijkant, het verlichten van de binnenkant met (neon of LED) verlichting, een (gekleurde) ventilator inbouwen, of van plexiglas een nieuwe PC-behuizing maken.

Het woord zelf is afgeleid van het Engelse "case-modification" en is relatief nieuw in Nederland. Wat wij u kunnen bieden is een geheel vernieuwde computerbehuizing op basis van uw persoonlijke (of onze gewaagde-) ideeën om een echte "Eye-Cather" op maat te creëren die absoluut uniek in zijn soort is! Deze vorm van ombouwen is vooral populair onder jongeren en fanatieke mensen die van gamen houden.

De weinige casemod websites zijn in enkele jaren meer dan verdubbeld, en ook fabrikanten merken nu dat er steeds meer vraag naar casemods is. Deze behuizing-fabrikanten brengen daarom zogenaamde "pre-mods" uit (dat zijn behuizingen die vanuit de fabriek al wat meer franje meekrijgen).

Casemodden wordt wereldwijd steeds serieuzer genomen en ondertussen is er al 3x een Nederlands Kampioenschap Casemodden gehouden! Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en hoe ver wij gaan?

Neem dan eens contact op met Erik Arends van Speedy-Systems via 026-3709588 optie1

Onze eigen "winkel-mod"; alle onderdelen van een PC aan de muur.
Onze eigen "winkel-mod"; alle onderdelen van een PC aan de muur.

Een casemod creatie van een paar jaar geleden (veel blauwe verlichting met water-cooling)