Uniek in de gemeente Lingewaard!

Glasvezel in het buitengebied via uw vertrouwde ICT bedrijf Speedy-Systems uit Angeren.

U heeft wellicht links en rechts al van de campagne "Glasvezel Buitenaf" vernomen?
Als op 19 november 2018 de benodigde > 50% aan aanmeldingen voor glasvezel in het buitengebied behaald wordt dan zal Speedy-Systems als uw vertrouwde computerservice bedrijf uit Angeren, het installatiewerk in Lingewaard op zich nemen. Hiervoor hebben we de handelsnaam SpeedyXS in het leven geroepen en er een speciale website voor gemaakt.

Op www.speedyxs.nl kunt u verder lezen over al onze aanbiedingen, abonnementen en mogelijkheden voor een snelle glasvezel verbinding voor uw huis of bedrijf, zowel binnen als buiten de bebouwde kom!

SpeedyXS is onderdeel van het computerservicebedrijf Speedy-Systems uit Angeren. Wij kunnen snel glasvezel leveren, op plaatsen waar nu enkel traag internet via een telefoonlijn mogelijk is! Wij installeren en repareren al 15 jaar computers, telefoon en coax verbindingen aan particulieren en bedrijven in Lingewaard. Binnenkort hopen we u ook buiten de bebouwde kom op glasvezel aan te kunnen sluiten. Bestel hiervoor een snelle en stabiele glasvezel verbinding via SpeedyXS en haal snelheden vanaf 50 tot wel 400mbit/sec! Aanvullende diensten als VOIP telefonie, digitale televisie of website hosting zijn uiteraard ook beschikbaar. Kijk voor meer informatie op onze website www.glasvezelinlingewaard.nl

 

 

 

speedyxs

 

glasvezelbuitenaf