Mogen wij u een goed advies geven?

Want dat doen wij dagelijks in verschillende situaties voor particulieren en bedrijven! Wij denken niet alleen graag met u mee maar aan de hand van een persoonlijk gesprek proberen wij een passende oplossing voor uw probleem te vinden of kunnen wij u eventueel een passend computersysteem leveren! U betaald daardoor niets te veel, en wij zorgen altijd voor een passende oplossing voor uw situatie. Dit kan in de vorm van een laptop, computer of tablet.

Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur in onze winkel (aan de achterkant van de Prins Hendrikstraat 25 in Angeren) aanwezig. We zijn echter ook vaak onderweg naar klanten of afspraken waardoor we niet altijd in de winkel kunnen zijn. Neem daarom vooraf contact op om een afspraak te maken en te voorkomen dat u voor gesloten deur staat.

U kunt bij ons kiezen uit een A-Merk PC van Hewlett Packard (HP) of een zelfbouw systeem op maat. Wij leveren onze systemen altijd compleet geïnstalleerd aan huis of op locatie. Wij denken daarbij aan alle software die u nodig heeft om correct te kunnen werken. Dergelijke installaties noemen wij een "Speedy" installatie en bevat programmatuur als Windows en Office (afhankelijk van uw licentie) , een goede antivirus scanner van BitDefender, eventueel een brandprogramma, een programma om filmpjes of DVD's mee af te spelen en nog wat andere handige software die standaard op uw systeem zou moeten staan.

Een overzicht van deze extra software kunt u vinden op onze SpeedyDownloads pagina. Wij nemen uiteraard ook uw oude gegevens over of maken hier geschikte backups van. Bij levering letten we ook op de aanwezigheid van bestaande randapparatuur zoals printers, webcams en netwerkverbindingen. Indien gewenst nemen wij ook de gegevens van uw oude systeem over of lezen we oude hardeschijven uit.

Neem a.u.b contact met ons op voor een passend advies via 026-3709588 optie1