Waarborg voor uw zekerheid

Iedereen wil zekerheid. U natuurlijk ook. Daarom gaat u het liefst in zee met een betrouwbaar bedrijf. En dan zit u bij ons goed, want Speedy-Systems is ICTWaarborg deelnemer en is gecertificeerd Keurmeester van het ICT Keurmerk©. Om het kwaliteitspijl zo hoog mogelijk te houden wordt de certificeringsprocedure jaarlijks doorlopen. Het bewijs hiervan kunt u hier downloaden en zien dat Speedy-Systems aan de strenge kwaliteitseisen van ICTWaarborg voldoet.

Wij bieden u alles wat u van een goed ICT-bedrijf mag verwachten, waarbij service en zekerheid voorop staat. U krijgt bij ons de zekerheid dat u deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat u bij ons terecht kunt met al uw vragen op ICT-gebied. Zekerheid dat u goed geholpen wordt en waar krijgt voor uw geld!
Als ICT keurmeester bekijken en testen wij uw persoonlijke situatie volgens de regels van het ICT keurmeesterschap.

ICTKeurmerk biedt bescherming

Internet onveiligheid neemt toe. Internetcriminelen worden steeds inventiever. U, als bezitter van diverse ICT-apparaten, zult u hiertegen moeten weren, anders gaat er vroeg of laat iets mis. Dan ben u de dupe van bijvoorbeeld identiteitsfraude of fraude bij het internetbankieren.

Het ICTKeurmerk is er voor de technische beveiliging van al uw ICT-apparatuur zoals de computer, uw smartphone en tablet. Het is een veiligheidskeuring die de 8 belangrijkste punten op het gebied van beveiliging en controle checkt en waar nodig bijwerkt. Net als bij de APK van uw auto. Banken keren schade van fraude bij internetbankieren niet meer uit, zolang u niet alles heeft gedaan aan de technische beveiliging van uw apparatuur. Het ICTKeurmerk biedt u de zekerheid van goede beveiliging.

Uw eigen ICT situatie door Speedy-Systems laten keuren?

Dat kan! Het beste kunt u dan via ons contactformulier een afspraak maken, of even bellen via 026-3709588. Voor een vast bedrag van slechts € 60 euro (incl. BTW) kijken wij uw hele huishouden na, met een maximum van 4 apparaten per huishouden. Extra apparatuur kost 5 euro per apparaat extra.

Als alle punten nagekeken en verbeterd of gerepareerd zijn ontvangt u hier ook een certificaat van. Met dit certificaat bewijst u bijvoorbeeld tegenover uw bank dat u alle inspanning heeft geleverd om uw apparatuur op de meest haalbare manier te beveiligen. Bovendien ontvangt u naderhand ook nog een gratis exemplaar van het boekje ‘Thuis veilig internetten’ om zelf zo veilig mogelijk te internetten.

U kunt een aantal dingen vast voorbereiden,zodat de keuring soepel verloopt. Deze punten staan hieronder aangegeven:

  1. 1) Verzamel de ICT-apparaten die gecontroleerd moeten worden. Denk hierbij ook aan tablets en smartphones.
  2. 2) Zet uw apparatuur van tevoren aan. Speedy-Systems kan dan snel aan de slag.
  3. 3) Houd wachtwoorden bij de hand. Op deze manier kan de keuring met zo min mogelijk oponthoud worden uitgevoerd.
  4. 4) Schrijf uw vragen duidelijk op. Als u een lijstje heeft dan kijken wij de punten 1 voor 1 voor u na.

Bedenk: Een goede voorbereiding is het halve werk!