Speedy-Systems levert ook service aan huis

Dit betekent dat wij na het maken van een afspraak per telefoon of e-mail, bij je langskomen om het gewenste probleem aan uw PC of laptop op te lossen. Dit kan bij aan huis zijn, of op kantoor of op een andere door u gewenste locatie. In principe is dit op werkdagen van 09:00 uur ’s morgens tot 17:00 uur, maar ’s avonds is eventueel ook mogelijk op afspraak. Op zaterdag zijn wij standaard gesloten, maar voor speciale projecten is dit uiteraard in goed overleg vooraf, zeker realiseerbaar.

Wij hanteren hierbij voor particulieren een vast tarief van €75 euro (inclusief 21% BTW)

Als er onderdelen defect zijn of als er iets vervangen moet worden dan laten wij u dit altijd VOORAF aan u weten.
Verder hanteren wij 1 vast bedrag voor de arbeidskosten! Of dit nu met 5 minuten of met een halve dag werk opgelost is. Je weet dus van te voren precies waar je mee af bent en hoeveel het gaat kosten. Wij lossen probleem namelijk altijd en gegarandeerd op! Zijn de kosten echter te hoog of staat het niet in verhouding met de restwaarde van het systeem? Dan rekenen wij 30 euro (inclusief BTW) onderzoekskosten. Bij bedrijven of grotere projecten maken wij altijd vooraf een offerte en bespreken we duidelijk wat het plan van aanpak zal zijn en wat de kosten zullen worden.

Zijn er additionele onderdelen defect of wil je onderdelen uit voorzorg vervangen? Dan laten wij je dit van te voren weten, zodat je ook dan geen onverwachte kosten krijgt. De meesten onderdelen hebben wij op voorraad en we proberen deze zoveel mogelijk in de auto mee te nemen, als we het toch niet bij ons hebben, dan rijden we desnoods (kosteloos) terug om het op te halen! We doen er dus alles aan om je zo snel mogelijk te helpen. Service staat bij ons voorop!


Heeft het echt haast? Dan kunnen we het op afstand via een overname van uw beeldscherm, toetsenbord en muis afhandelen! Over kleine werkzaamheden doen we echt niet moeilijk, maar de standaard kosten voor service op afstand zijn dan ook gewoon €75 euro inclusief BTW, ongeacht de duur van de sessie.

Klik hier voor meer informatie en bezoek onze website: www.schermovername.nl