Door de tijd heen heeft Speedy-Systems diverse malen in de krant of in drukwerk van lokale uitgevers gestaan.
Hieronder zijn de artikelen in chronologische volgorde na te lezen.


Speedy Systems lost al tien jaar pc-problemen op!

10jaarspeedysystemsANGEREN – Speedy Systems is op computergebied in de regio niet meer weg te denken. Voor particulier en mkb-er worden vele computerproblemen op hard- en softwaregebied opgelost. Daarnaast is het bedrijf van Erik Arends onder de naam Speedy-Networks maker en beheerder van vele websites. Op 20 mei, de tiende verjaardag van het bedrijf, lanceert ‘Speedy’ zijn vernieuwde up-to-date website:  www.speedysystems.nl.

Speedy-Systems is al tien jaar een bedrijf, dat grote bekendheid geniet in Angeren en omgeving. Erik Arends die destijds als jonge ondernemer startte, heeft nu twee medewerkers in dienst. Het bedrijf houdt zich bezig met – computer-hard- en software. Belangrijke activiteiten van Speedy-Systems zijn het leveren, onderhouden en repareren van pc’s, laptops én randapparatuur. “We leveren een totaalplaatje, inclusief advies en uitleg aan huis. Ook zijn we sterk in het sneller maken van een pc of laptop”.
Een bekende en klantvriendelijke service is het oplossen van een pc-probleem tegen een vast bedrag. Speedy-Systems vraagt, ongeacht de tijd die hiervoor nodig is, slechts vijftig euro exclusief btw. Vooral handig voor de particulier, die kampt met computervirussen (zoals het beruchte politievirus), internetproblemen en vastlopers. Alle bedrijfsactiviteiten worden op de vernieuwde website uitgebreid beschreven via www.speedysystems.nl

Daarnaast vervaardigt en onderhoudt het bedrijf via Speedy-Networks websites. Ook voor hosting en registratie van domeinnamen kan men er terecht. Als servicepartner van Solcon (ADSL/glasvezel) levert het ook internetaansluitingen en draadloze netwerken.

Speedy Systems is gevestigd aan de achterzijde van het adres Pr. Hendrikstraat 25 (ingang hoek Poelsestraat/ Margrietstraat); telefoon (026) 3709588; www.speedysystems.nl.

Bron: Artikel uit Hét Gemeente Nieuws 2013 17 Mei 2013 – Foto: Martien Holthuis


Speedy Systems verhuisd naar nieuw en ruimer pand

ANGEREN – Speedy Systems is de afgelopen jaren flink gegroeid. Zodanig dat er al enige tijd werd omgekeken naar een grotere bedrijfsruimte. Deze heeft eigenaar Erik Arends gevonden aan de Pr. Hendrikstraat 25 in Angeren. Komende vrijdag 20 Mei houdt hij er voor geïnteresseerden van 16.00 tot 20.00 uur open huis.

Speedy Systems is al acht jaar een bedrijf, dat grote bekendheid geniet in Angeren en omgeving. Het houdt zich bezig met het leveren van hard- en software op gebied van computers. Belangrijke activiteit van Speedy-Systems is het onderhouden en repareren van PC’s én laptops. Een bekende en klantvriendelijke service is het oplossen van een pc-probleem tegen een vast bedrag.gemeentenieuwsartikel3
Speedy Systems vraagt, ongeacht de tijd die hiervoor nodig is, slechts vijftig euro. Vooral handig voor de particulier, die kampt met computervirussen, internetproblemen, spyware en vastlopers!

Sinds enige tijd heeft Erik Arends ondersteuning gekregen van medewerker Pim Derksen, die met name gespecialiseerd is in de hardware. Hij kent als geen ander de laatste trends op het gebied van hardware, moderne videokaarten en case-modding.

Verder vervaardigt en onderhoudt het bedrijf via Speedy-Networks websites. Ook voor hosting en registratie van domeinnamen kan men er terecht. Deze tak van het bedrijf wordt de komende tijd verder uitgebreid met grafisch ontwerp voor het leveren van compleet design.

Speedy Systems is dagelijks bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur; voor een bezoek aan de ontvangstruimte en werkplaats is het altijd verstandig eerst een afspraak te maken. Speedy Systems is gevestigd aan de achterzijde van het adres Pr. Hendrikstraat 25 (ingang hoek Poelsestraat/Margrietstraat); tel. (026) 3709588; www.speedysystems.nl

Bron: Artikel uit Hét Gemeente Nieuws Week20 2011– Foto: Martien Holthuis


Fikse kortingen tijdens vijf weken durende actieperiode.
Speedy-Networks Angeren vijf jaar!

ANGEREN – Speedy-Networks Angeren bestaat deze week 5 jaar. Dat wordt gevierd met een 5 weken durende actie. Speedy Networks biedt een compleet pakket met onder andere een eigen website op maat, inclusief vijf jaar hosting tegen een absoluut lage prijs.

speedynetworks5jaarSpeedy-Networks Angeren is niet een heel bekende naam. Speedy-Systems daarentegen wel. We kennen dit bedrijf van Erik Arends, dat computers en laptops levert en waar men ook terecht kan voor pc- en internetproblemen. Speedy-Networks is een samenwerkingsverband tussen Speedy-Systems, een grafisch ontwerper en een programmeur. Speedy-Networks is provider voor het onderbrengen van zakelijke en privé-websites. Het bedrijf maakt en onderhoudt website en zorgt voor het vastleggen van de domeinnaam.

“Dat alles doen we in begrijpelijke taal voor de opdrachtgever” aldus Erik Arends. Hij benadrukt daarbij de kracht van Speedy-Networks “We bieden een totaal-oplossing van kwaliteit” En zoals de bedrijfsnaam al zegt: We doen dit snel!

 

Een domeinnaam is binnen 2 uur vastgelegd en afhankelijk van de internetprovider is de site van de opdrachtgever binnen enkele uren al zichtbaar op het internet.

Tijdens de actieperiode kan de klant aanspraak maken op een schitterende jubileumaanbieding. Vijf weken lang kan men profiteren van een actie, waarbij een eigen website op maat wordt aangeboden, naar keuze uit vijf verschillende layouts voor slechts 555 euro, inclusief BTW. Daarvoor verzorgt Speedy-Networks ook vijf jaar hosting.

De klant krijgt voor dit bedrag een eigen .nl domeinnaam, onbeperkte e-mailfunctionaliteit, gratis spam- en virusfilter, onbeperkt dataverkeer, online website-statistieken en een eenvoudig te beheren website waarbij men zelf teksten en plaatjes kan wijzigen.
Normaal kost dit pakket tussen de 750 en 1500 euro. De prijs is inclusief het maandabonnement van normaal 8 euro 50.
Na de periode van 5 jaar kan men besluiten wat verder met de website te doen: opheffen of doorzetten.
“We hebben dan waarschijnlijk een ‘speedy-networks 10 jaar’ actie”, zegt Erik Arends glimlachend.

Speedy-Networks is te bereiken via www.speedy-networks.com of via de telefoon (026)370 95 88. GSM (06) 17 046 133

Bron: Artikel uit Hét Gemeente Nieuws 2008 – Foto: Martien Holthuis


Erik Arends van Speedy-Systems komt bij u thuis. PC Problemen oplossen hoeft niet duur te zijn…

ANGEREN – Wie kent het niet: de computer loopt vast of je kunt geen kant meer op. Of internet werkt niet meer zoals het moet, de computer wordt alsmaar trager en trager en je kunt geen e-mail meer verzenden. Of het nu een foutje in de computer of software is,
of dat de pc geinfecteerd is door een virus, je weet het niet. Je wilt het graag opgelost hebben, maar wie doet dat tegen een redelijk tarief?
Het antwoord daarop is; Erik Arends van Speedy-Systems. Hij komt elk pc-probleem tegen een vast (werk)tarief bij u thuis oplossen!
Bovendien is Speedy-Systems gespecialiseerd in de verkoop van allerhande computers, onderdelen en aanverwante zaken.

hetgemeentenieuws2006Erik (21) is waarschijnlijk de jongste ondernemer uit Angeren en omgeving.
Zijn bedrijf Speedy-Systems kan dan ook prima getypeerd worden als ‘jong & dymaisch’
Bijna 3 jaar geleden op zijn 18e verjaardag is zijn bedrijf officieel van start gegaan. En in die jaren heeft hij al vele klanten – bedrijven en particulieren geholpen met passende oplossingen.

Verkoop apparatuur Bij Speedy-Systems wordt hard gewerkt aan een webwinkel waar de klant op elk uur van de dag computerapparatuur en -accesoires kan bestellen.
Dat is overigens ook mogelijk bij hem in de zaak aan huis in Angeren. Erik Arends levert computers op maat. “PC’s uitgerust met de mogelijkheden, die de gebruiker nodig heeft. Niks teveel of te weinig.

Zo betaald de klant ook niets teveel” aldus Erik,
die ook specialist is in het aanleggen en onderhouden van netwerken. Een website bouwen? Ook daarvoor kan men terrecht bij Speedy-Systems, die ook de hosting van uw website regelt.

Snel en goed… Speedy-Systems (de naam zegt het al) werkt snel. PC-problemen worden tegen een vast tarief opgelost.
“Voor particulieren reken ik – ongeacht de tijdsduur – veertig euro per klus. Of die nu 10 minuten of 3 uur duurt.”

En heeft een klant ondersteuning nodig zoals bij software-problemen, dan is Speedy-Systems ook het aangewezen adres. Het is tevens ook handig te weten dat Erik Arends ook in de avonduren, bereid is zijn klanten te helpen. Speedy-Systems is gevestigd aan de Kampsestraat 20 te Angeren. Telefoon (026)370 95 88. GSM (06) 17 046 133

Bron: Artikel uit Hét Gemeente Nieuws Week35 2006 – Foto: Martien Holthuis