Door de tijd heen heeft Speedy-Systems diverse malen in de krant of in drukwerk van lokale uitgevers gestaan. Hieronder zijn de artikelen in chronologische volgorde na te lezen.


Speedy-Systems Angeren geeft het ICTKeurmerk uit – Angeren, 14 September 2014

Speedy-Systems mag zich voortaan Keurmeester van het ICTKeurmerk noemen. Dit keurmerk is onlangs opgezet door brancheorganisatie ICTWaarborg om particulieren die slachtoffer worden van fraude bij internetbankieren een wapen in handen te geven als banken dan moeilijk doen over schadevergoeding.

“De ervaring is dat banken in eerste instantie proberen uit te komen onder een schadevergoeding door de schuldvraag bij het slachtoffer te leggen”, zegt Erik Arends
 “Is dat wel zorgvuldig omgegaan met zijn inloggegevens? Was de computerapparatuur wel goed beveiligd? Mensen voelen zich dan vaak in de hoek gedrongen, maar met het ICTKeurmerk kunnen ze zich daar voortaan goed tegen verweren.”

Het keurmerk is een reactie op de nieuwe regels die de banken begin dit jaar introduceerden voor veilig telebankieren. Een daarvan betreft de technische veiligheid van de computerapparatuur. ICTWaarborg speelde daarop in door een keuring te ontwerpen waardoor slachtoffers van fraude bij internetbankieren door de banken niet meer kan worden verweten dat zij nalatig zijn geweest.

Speedy-Systems is nu een van de vele landelijke Keurmeesters die ICTKeurmerk mag verlenen. De opleiding tot Keurmeester werd voltooid in Houten, waarna Sander Vale, voorzitter van ICTWaarborg, het bijbehorende certificaat uitreikte. Samen met andere trotse Keurmeesters werd vervolgens geproost op de behaalde titel.

“Het was een interessante en leerzame dag en wij zijn trots op het behalen van het certificaat. We hopen nu veel consumenten te kunnen helpen bij het maximaal beveiligen van hun ICT-apparatuur,” aldus Erik Arends & Pim Derksen van Speedy-Systems Angeren. 

### Het ICTKeurmerk is een keurmerk voor ICT-apparatuur die voldoet aan de maximaal haalbare beveiliging. Het keurmerk wordt enkel en alleen uitgereikt door Keurmeesters. Door middel van een checksysteem en een keuringsrapport wordt apparatuur van consumenten gecontroleerd en waar nodig geupdatet. Vergelijk het maar met een jaarlijkse auto APK. Na afloop van de keuring krijgen consumenten het keuringsrapport, een certificaat en het boekje ‘Thuis veilig internetten’. Hierin staan bruikbare tips en checklisten zodat consumenten veilig gebruik kunnen blijven maken van hun apparatuur.

Voor een vast bedrag van slechts € 60 euro (incl. BTW) kijken wij uw hele huishouden na, met een maximum van 4 apparaten per huishouden. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Speedy-Systems via https://speedysystems.nl/ict-keurmerk of telefonisch via 026-3709588


Speedy Systems lost al tien jaar pc-problemen op!

ANGEREN – Speedy Systems is op computergebied in de regio niet meer weg te denken. Voor particulier en mkb-er worden vele computerproblemen op hard- en softwaregebied opgelost. Daarnaast is het bedrijf van Erik Arends onder de naam Speedy-Networks maker en beheerder van vele websites. Op 20 mei, de tiende verjaardag van het bedrijf, lanceert ‘Speedy’ zijn vernieuwde up-to-date website:  www.speedysystems.nl.

Speedy-Systems is al tien jaar een bedrijf, dat grote bekendheid geniet in Angeren en omgeving. Erik Arends die destijds als jonge ondernemer startte, heeft nu twee medewerkers in dienst. Het bedrijf houdt zich bezig met – computer-hard- en software. Belangrijke activiteiten van Speedy-Systems zijn het leveren, onderhouden en repareren van pc’s, laptops én randapparatuur. “We leveren een totaalplaatje, inclusief advies en uitleg aan huis. Ook zijn we sterk in het sneller maken van een pc of laptop”.
Een bekende en klantvriendelijke service is het oplossen van een pc-probleem tegen een vast bedrag. Speedy-Systems vraagt, ongeacht de tijd die hiervoor nodig is, slechts vijftig euro exclusief btw. Vooral handig voor de particulier, die kampt met computervirussen (zoals het beruchte politievirus), internetproblemen en vastlopers. Alle bedrijfsactiviteiten worden op de vernieuwde website uitgebreid beschreven via www.speedysystems.nl

Daarnaast vervaardigt en onderhoudt het bedrijf via Speedy-Networks websites. Ook voor hosting en registratie van domeinnamen kan men er terecht. Als servicepartner van Solcon (ADSL/glasvezel) levert het ook internetaansluitingen en draadloze netwerken.

Speedy Systems is gevestigd aan de achterzijde van het adres Pr. Hendrikstraat 25 (ingang hoek Poelsestraat/ Margrietstraat); telefoon (026) 3709588; www.speedysystems.nl.

Bron: Artikel uit Hét Gemeente Nieuws 2013 17 Mei 2013 – Foto: Martien Holthuis


‘Erik probeert altijd erg zakelijk te zijn’

Achttien jaar oud is Erik Arends wanneer hij kleinschalig zijn bedrijfje Speedy Systems in het Betuwse dorp Angeren start. Vooral het bepalen van zijn eigen tijd en agenda spreekt hem erg aan.

Nu, vijf jaar later, wordt het bedrijf van de ICT-manager steeds groter. Zijn klantenkring groeit en hij werkt niet meer alleen. Pim Derksen (20) is sinds acht maanden bij Arends in dienst. Hij kende Erik al voordat hij bij Speedy Systems ging werken. “Onze eerste computer hebben we toen bij Erik gekocht”, zegt Derksen. “Hij liet weten dat hij op zoek was naar iemand die hem wilde helpen bij Speedy Systems. Ik wilde dat wel en vroeg aan hem of ik daar niet kon komen werken. Dat kon. Het is erg prettig om met hem samen te werken.”

De manier waarop Arends leiding geeft, spreekt Derksen erg aan. “Hij probeert altijd erg zakelijk zijn. Dat vind ik wel goed, zaken en privé moet je gescheiden houden. Hoewel dat niet altijd makkelijk is.” Daarnaast geeft Arends zijn fouten altijd toe volgens Derksen: “Hij probeert altijd iedereen te helpen, tot het uiterste. Alles is op te lossen en voor de vreemdste situaties is er altijd een oplossing denkbaar! ” Derksen vindt het prettig dat de feedback die Erik heeft, altijd op een nette manier wordt gebracht. “Als iets hem niet aanstaat, zegt hij dat ook. Je weet bij Erik waar je aan toe bent. Hij is erg direct maar legt alles op een rustige manier uit, waardoor het makkelijk te begrijpen is.” Maar, stelt Derksen, dit betekent niet dat Erik alleen maar serieus is op zijn werk. “Bij Speedy Systems is er ook echt wel tijd voor een leuke grap of een goed gesprek. Juist daarom is hij een fijn persoon om mee te werken.”

De positieve instelling van Arends is een van de dingen die Derksen in Erik waardeert. “Laatst bijvoorbeeld is er hier in de buurt het bedrijf  PromoArt tot de grond afgebrand. PromoArt belde Erik of hij wilde helpen om alles weer op gang te helpen. Vanaf het moment dat er gebeld werd, was hij fulltime bezig voor het bedrijf. Binnen een week heeft hij de zaak weer op gang geholpen door het plaatsen van nieuwe computers en een nieuwe server. Om zijn inzet aan te geven: hij heeft er echt nachtwerk van gemaakt.”

Marianne Mom, een vaste klant bij Speedy Systems, bevestigt dat Arends snel voor zijn klanten klaarstaat. “Wanneer je een probleem hebt, hoef je hem maar te bellen en hij staat bij wijze van gelijk op de stoep. Hij luistert erg goed en geeft goed advies. ”  Mom is via haar zussen bij Speedy Systems terecht gekomen. “Ik was op zoek naar een betrouwbaar iemand die op een correcte wijze met computers omgaat. Erik is een paar keer hier geweest en ik vertrouw hem voor honderd procent”, vertelt Mom. “Ik denk bovendien dat hij een goede ondernemer is. We hebben zelf een zaak en ik herken veel goede eigenschappen in hem. Die jongen komt er echt wel.”

Bron: Artikel uit “Profiel ICT-Manager” i.o.v Alex Beishuizen, geschreven door Kelly Janssen / 1507011


Speedy Systems verhuisd naar nieuw en ruimer pandANGEREN – Speedy Systems is de afgelopen jaren flink gegroeid. Zodanig dat er al enige tijd werd omgekeken naar een grotere bedrijfsruimte. Deze heeft eigenaar Erik Arends gevonden aan de Pr. Hendrikstraat 25 in Angeren. Komende vrijdag 20 Mei houdt hij er voor geïnteresseerden van 16.00 tot 20.00 uur open huis.

Speedy Systems is al acht jaar een bedrijf, dat grote bekendheid geniet in Angeren en omgeving. Het houdt zich bezig met het leveren van hard- en software op gebied van computers. Belangrijke activiteit van Speedy-Systems is het onderhouden en repareren van PC’s én laptops. Een bekende en klantvriendelijke service is het oplossen van een pc-probleem tegen een vast bedrag.
Speedy Systems vraagt, ongeacht de tijd die hiervoor nodig is, slechts vijftig euro. Vooral handig voor de particulier, die kampt met computervirussen, internetproblemen, spyware en vastlopers!

Sinds enige tijd heeft Erik Arends ondersteuning gekregen van medewerker Pim Derksen, die met name gespecialiseerd is in de hardware. Hij kent als geen ander de laatste trends op het gebied van hardware, moderne videokaarten en case-modding.

Verder vervaardigt en onderhoudt het bedrijf via Speedy-Networks websites. Ook voor hosting en registratie van domeinnamen kan men er terecht. Deze tak van het bedrijf wordt de komende tijd verder uitgebreid met grafisch ontwerp voor het leveren van compleet design.

Speedy Systems is dagelijks bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur; voor een bezoek aan de ontvangstruimte en werkplaats is het altijd verstandig eerst een afspraak te maken. Speedy Systems is gevestigd aan de achterzijde van het adres Pr. Hendrikstraat 25 (ingang hoek Poelsestraat/Margrietstraat); tel. (026) 3709588; www.speedysystems.nl

 

Bron: Artikel uit Hét Gemeente Nieuws Week20 2011


Fikse kortingen tijdens vijf weken durende actieperiode.
Speedy-Networks Angeren vijf jaar!

ANGEREN – Speedy-Networks Angeren bestaat deze week 5 jaar. Dat wordt gevierd met een 5 weken durende actie. Speedy Networks biedt een compleet pakket met onder andere een eigen website op maat, inclusief vijf jaar hosting tegen een absoluut lage prijs.

Speedy-Networks Angeren is niet een heel bekende naam. Speedy-Systems daarentegen wel. We kennen dit bedrijf van Erik Arends, dat computers en laptops levert en waar men ook terecht kan voor pc- en internetproblemen. Speedy-Networks is een samenwerkingsverband tussen Speedy-Systems, een grafisch ontwerper en een programmeur. Speedy-Networks is provider voor het onderbrengen van zakelijke en privé-websites. Het bedrijf maakt en onderhoudt website en zorgt voor het vastleggen van de domeinnaam.

“Dat alles doen we in begrijpelijke taal voor de opdrachtgever” aldus Erik Arends. Hij benadrukt daarbij de kracht van Speedy-Networks “We bieden een totaal-oplossing van kwaliteit” En zoals de bedrijfsnaam al zegt: We doen dit snel! Een domeinnaam is binnen 2 uur vastgelegd en afhankelijk van de internetprovider is de site van de opdrachtgever binnen enkele uren al zichtbaar op het internet.

Tijdens de actieperiode kan de klant aanspraak maken op een schitterende jubileumaanbieding. Vijf weken lang kan men profiteren van een actie, waarbij een eigen website op maat wordt aangeboden, naar keuze uit vijf verschillende layouts voor slechts 555 euro, inclusief BTW. Daarvoor verzorgt Speedy-Networks ook vijf jaar hosting.

De klant krijgt voor dit bedrag een eigen .nl domeinnaam, onbeperkte e-mailfunctionaliteit, gratis spam- en virusfilter, onbeperkt dataverkeer, online website-statistieken en een eenvoudig te beheren website waarbij men zelf teksten en plaatjes kan wijzigen. Normaal kost dit pakket tussen de 750 en 1500 euro. De prijs is inclusief het maandabonnement van normaal 8 euro 50.
Na de periode van 5 jaar kan men besluiten wat verder met de website te doen: opheffen of doorzetten. “We hebben dan waarschijnlijk een ‘speedy-networks 10 jaar’ actie”, zegt Erik Arends glimlachend.

Speedy-Networks is te bereiken via www.speedy-networks.com of via de telefoon (026)370 95 88. GSM (06) 17 046 133

Bron: Artikel uit Hét Gemeente Nieuws 2008 – Foto: Martien Holthuis


Erik Arends van Speedy-Systems komt bij u thuis. PC Problemen oplossen hoeft niet duur te zijn…

ANGEREN – Wie kent het niet: de computer loopt vast of je kunt geen kant meer op. Of internet werkt niet meer zoals het moet, de computer wordt alsmaar trager en trager en je kunt geen e-mail meer verzenden. Of het nu een foutje in de computer of software is,
of dat de pc geinfecteerd is door een virus, je weet het niet. Je wilt het graag opgelost hebben, maar wie doet dat tegen een redelijk tarief?
Het antwoord daarop is; Erik Arends van Speedy-Systems. Hij komt elk pc-probleem tegen een vast (werk)tarief bij u thuis oplossen!
Bovendien is Speedy-Systems gespecialiseerd in de verkoop van allerhande computers, onderdelen en aanverwante zaken.

Erik (21) is waarschijnlijk de jongste ondernemer uit Angeren en omgeving.
Zijn bedrijf Speedy-Systems kan dan ook prima getypeerd worden als ‘jong & dymaisch’
Bijna 3 jaar geleden op zijn 18e verjaardag is zijn bedrijf officieel van start gegaan. En in die jaren heeft hij al vele klanten – bedrijven en particulieren geholpen met passende oplossingen.

Verkoop apparatuur Bij Speedy-Systems wordt hard gewerkt aan een webwinkel waar de klant op elk uur van de dag computerapparatuur en -accesoires kan bestellen.
Dat is overigens ook mogelijk bij hem in de zaak aan huis in Angeren. Erik Arends levert computers op maat. “PC’s uitgerust met de mogelijkheden, die de gebruiker nodig heeft. Niks teveel of te weinig.

Zo betaald de klant ook niets teveel” aldus Erik,
die ook specialist is in het aanleggen en onderhouden van netwerken. Een website bouwen? Ook daarvoor kan men terrecht bij Speedy-Systems, die ook de hosting van uw website regelt.

Snel en goed… Speedy-Systems (de naam zegt het al) werkt snel. PC-problemen worden tegen een vast tarief opgelost.
“Voor particulieren reken ik – ongeacht de tijdsduur – veertig euro per klus. Of die nu 10 minuten of 3 uur duurt.”

En heeft een klant ondersteuning nodig zoals bij software-problemen, dan is Speedy-Systems ook het aangewezen adres. Het is tevens ook handig te weten dat Erik Arends ook in de avonduren, bereid is zijn klanten te helpen. Speedy-Systems is gevestigd aan de Kampsestraat 20 te Angeren. Telefoon (026)370 95 88. GSM (06) 17 046 133

Bron: Artikel uit Hét Gemeente Nieuws Week35 2006 – Foto: Martien Holthuis