Dataherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje! U kunt gemakkelijk een externe HDD van tafel stoten, uw laptop laten vallen of een softwarematige fout maken tijdens het opschonen.
Verwijderde data herstellen kan dan op verschillende manieren;

  1. Software dataherstel:
    Met kleine hulpprogramma's proberen wij gewiste gegevens terug te halen.
  2. Hardware dataherstel:
    In een speciale stofvrije omgeving proberen wij lagers van een HDD te vervangen, een leeskop te bevrijden, of het medium op te poetsen.
  3. Professioneel dataherstel:
    Wij bieden uw probleem bij een bedrijf aan wat gespecialiseerd is in het repareren of uitlezen van de echte probleemgevallen. De werkwijze van deze laatste situatie is niet goedkoop! Hier zitten namelijk altijd eenmalige onderzoekskosten van € 100 euro (Incl. BTW) aan vast. U krijgt daarna via een rapport te horen OF uw hardeschijf nog uit te lezen is en welke/hoeveel data er gered kan worden. Daarna is het geheel afhankelijk van de situatie en de hoeveelheid data wat het gaat kosten. Richtprijs is over het algemeen minimaal 400 euro en in de meeste gevallen loopt dit op tot ver boven de €1000... is uw data dit waard?

Uw gevoelige data is bij Speedy-Systems altijd in goede handen. Wij gaan namelijk altijd zeer vertrouwelijk met gegevens om en zijn rechtstreeks partner van Ontrack Data recovery

Ontrack Data Recovery is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het terughalen van data van beschadigde HDD's of SSD's. Dit doen ze door middel van speciale technieken en gereedschappen in stofvrije laboratoria. Ontrack Data Recovery heeft inmiddels al 50 jaar ervaring met het terughalen van data en hebben ons in het verleden veel vaker geholpen met bijvoorbeeld het redden van data na een bedrijfspand brand. Onze klant kreeg hierdoor gelukkig nog 95% van zijn belangrijke data terug...! Een ander voorbeeld was een externe hardeschijf waar koffie overheen geen en kortsluiting veroorzaakte. Na een analyse van €100 euro en herstelkosten van €450 euro kreeg de klant al haar foto's (ook van overleden familieleden) gelukkig weer terug!

Mocht u hulp nodig hebben bij het terughalen van data laat het ons dan gerust weten via erik@speedy-systems.nl, dan bekijken wij uw geval persoonlijk en informeren wij u snel!