Dataherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje! U kunt gemakkelijk een externe HDD van tafel stoten, uw laptop laten vallen of een softwarematige fout maken tijdens het opschonen.
Verwijderde data herstellen kan dan op verschillende manieren;

  1. Software dataherstel:
    Met kleine hulpprogramma's proberen wij gewiste gegevens terug te halen.
  2. Hardware dataherstel:
    In een speciale stofvrije omgeving proberen wij lagers van een HDD te vervangen, een leeskop te bevrijden, of het medium op te poetsen.
  3. Professioneel dataherstel:
    Wij bieden uw probleem bij een bedrijf aan wat gespecialiseerd is in het repareren of uitlezen van de echte probleemgevallen. De werkwijze van deze laatste situatie is niet goedkoop! Hier zitten namelijk altijd eenmalige onderzoekskosten van € 120 euro excl. BTW aan vast. U krijgt daarna te horen OF uw hardeschijf nog uit te lezen is en of er data gered kan worden. Daarna is het geheel afhankelijk van de situatie en de hoeveelheid data wat het gaat kosten. Richtprijs is over het algemeen ver boven de 1000 euro... is uw data dit waard?

Uw gevoelige data is bij Speedy-Systems altijd in goede handen. Wij gaan namelijk altijd zeer vertrouwelijk met gegevens om en zijn rechtstreeks partner van Ontrack Data recovery

Ontrack Data Recovery is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het terughalen van data van beschadigde HDD's of SSD's. Dit doen ze door middel van speciale technieken en gereedschappen in stofvrije laboratoria. Ontrack Data Recovery heeft inmiddels al 40 jaar ervaring met het terughalen van data en hebben ons in het verleden vaker geholpen met bijvoorbeeld het redden van data na een bedrijfspand brand. Ons klant kreeg hierdoor gelukkig nog 95% van zijn belangrijke data terug...!

Mocht u hulp nodig hebben bij het terughalen van data laat het ons dan gerust weten via erik@speedy-systems.nl, dan bekijken wij uw geval persoonlijk en informeren wij u snel!